FACTS ABOUT بازگشت به سلامت از آسیب یا بیماری REVEALED

Facts About بازگشت به سلامت از آسیب یا بیماری Revealed

Facts About بازگشت به سلامت از آسیب یا بیماری Revealed

Blog Article

توجه کنید که هر سه مورد باید با هم رخ دهد. البته این تست دقیق نیست و معمولاً با خطا همراه است.

برای اینکه بیشتر با این بیماری آشنا شوید، با ما همراه باشید. در این مطلب سعی کرده‌ایم بیماری سلیاک را در مطلبی خلاصه عنوان کنیم.

کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ

روش‌های مختلفی برای تشخیص سل وجود دارد. اگر علائم اولیه در شخص ایجاد شود، برای تشخیص نهایی باید از تست سل کمک گرفت.

در ادامه این مقاله قصد داریم به‌طور کامل به این سؤال پاسخ دهیم که «بیماری سل چیست؟». همچنین راه‌های تشخیص و درمان این بیماری را بررسی می‌کنیم.

فرد مبتلا به سل فعال، همه علائم بیماری را از خود نشان می‌دهد و می‌تواند عفونت را به افراد دیگر منتقل کند. سل فعال می‌تواند هفته‌ها یا سال‌ها بعد از سرایت عامل باکتریایی این بیماری خود را بروز دهد.

برای مدیریت بیماری سلیاک باید از خوردن گلوتن پرهیز کنید.

علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی

همان‌طور که می‌دانید بیماری سلیاک یک بیماری ژنتیکی است. در واقع به همین دلیل است که اگر خانواده شما به این بیماری مبتلا باشند، احتمال ابتلا به آن در شما هم زیاد می‌شود. زیرا ژن‌های شما و اعضای خانواده‌تان بسیار به هم شبیه است. بنابراین در هنگام ازدواج هم مسئله‌ای که اهمیت زیادی دارد تشخیص این بیماری است.

علت بیماری ام اس در زنان و مردان، شناخته شده نیست و هنوز دلیل مشخصی برای آن ک...

به صورت کلی علائم گوارشی سلیاک در کودکان بیشتر از بزرگسالان دیده می‌شود. بزرگسالان همچنین جهت بیماری سل ممکن است: نفخ و گاز روده

● باکتری سل از طریق قطرات آلوده در هوا منتقل می‌شود. هنگامی که این قطرات وارد هوا می‌شوند، هرکسی که در نزدیکی است می‌تواند آنها را استنشاق کند.

آخرین مطالب ۹ عادت صبحگاهی که نشانه نظم و سلامت است

از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بوده‌اند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچ‌آی‌وی داشته‌اند. بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیت‌آمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشف‌شده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]

Report this page